Υπηρεσίες

Υπηρεσίες :

– Εξειδικευμένο πλύσιμο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών με ΝΑΝΟκεραμική τεχνολογία
– Γυάλισμα – Κέρωμα αυτοκινήτου, Επιδιόρθωση & Προστασία Χρώματος
– Βιολογικός εσωτερικός καθαρισμός με Οικολογικά Καθαριστικά
– Αντιηλιακές Μεμβράνες Τζαμιών NEW
– Ξεθάμπωμα Φαναριών & προστασία με 2 χρόνια εγγύηση
– Πλύσιμο κινητήρα αυτοκινήτου
– Περιποίηση δερμάτινου Σαλονιού & Ταπετσαρίας με ειδικά νανοκεραμικά προϊόντα της εταιρίας GYEON
– Αξεσουάρ (Πατάκια, Υαλοκαθαριστήρες, Αρώματα, Λάμπες LED, Φώτα XENON, Αισθητήρες Παρκαρίσματος, Καλύμματα Καθισμάτων & Τιμονιών, Ηλιοπροστασίες, Κουκούλες, Τάσια τροχών)
– Φωτισμός LED σπιτιών, καταστημάτων και οχημάτων NEW
– Λιπαντικά LIQUI MOLY, CASTROL NEW
– Φίλτρα ΛΑδιού FIBA, TOKIO Filter NEW
– Χρώματα PlastiDip

 

 

Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική εμφάνισή του, επιλέγοντας το Πλυντήριο Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Dr. Aqua στη Βέροια. Με ιδιαίτερο σεβασμό σ’ εσάς, τους πελάτες μας, αλλά και στο περιβάλλον αναλαμβάνουμε το πλύσιμο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών με οικολογικά προϊόντα καθαρισμού. Εξασφαλίζουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρίζοντας διεξοδικά ακόμα και το πιο δυσπρόσιτο σημείο. Προσφέρουμε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε ταπετσαρίες αυτοκινήτων κι εγγυόμαστε απολύμανση και καθαριότητα σε βάθος. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

Γνωρίζετε ότι :

– Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο σε όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται συχνά, καθώς η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη με ρύπους και μικρόβια επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου.
– Ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου, απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς.Στον Dr. Aqua παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται για την απολύμανση και τον καθαρισμό αυτοκινήτων μεταφοράς τροφίμων με έγγραφη πιστοποίηση.

About

Comments are closed.