Περιγραφή

AQUA logo_web

Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική εμφάνισή του, επιλέγοντας το Πλυντήριο Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Dr. Aqua στη Βέροια. Με ιδιαίτερο σεβασμό σ’ εσάς, τους πελάτες μας, αλλά και στο περιβάλλον αναλαμβάνουμε το πλύσιμο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών με οικολογικά προϊόντα καθαρισμού. Εξασφαλίζουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρίζοντας διεξοδικά ακόμα και το πιο δυσπρόσιτο σημείο. Προσφέρουμε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε ταπετσαρίες αυτοκινήτων κι εγγυόμαστε απολύμανση και καθαριότητα σε βάθος. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

Γνωρίζετε ότι :

– Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο σε όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται συχνά, καθώς η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη με ρύπους και μικρόβια επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου.
– Ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου, απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς.Στον Dr. Aqua παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται για την απολύμανση και τον καθαρισμό αυτοκινήτων μεταφοράς τροφίμων με έγγραφη πιστοποίηση.

Υπηρεσίες :

– Εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών
– Γυάλισμα – Κέρωμα αυτοκινήτου
– Βιολογικός εσωτερικός καθαρισμός με Οικολογικά Καθαριστικά
– Οικολογική απολύμανση αεραγωγών
– Πλύσιμο κινητήρα αυτοκινήτου
– Περιποίηση δερμάτινου Σαλονιου & Ταπετσαρίας με λοσιόν από Φυσικό Κερί μέλισσας
– Αξεσουάρ (Πατάκια, Υαλοκαθαριστήρες, Αρώματα, Καλύμματα Καθισμάτων & Τιμονιών, Ηλιοπροστασίες, Κουκούλες, Τάσια τροχών)

About

You may also like...

Comments are closed.