ΝΑΝΟτεχνολογία

image002Η νανοτεχνολογία ως γνωστό έχει κυριαρχήσει παγκόσμια δημιουργώντας επαναστατικές εφαρμογές σε όλους τους τομείς, όπως το καθάρισμα του αυτοκινήτου.

Πως λειτουργεί
Ο καθαρισμός αυτοκινήτων έχει εξελιχθεί μέσα από την αξιοποίηση της αποκλειστικής πολυμερούς νανοτεχνολογίας. Το πολυμερές υγρό εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του χρώματος όπου ενθυλακώνει τους ρύπους και τους αποκολλά από την επιφάνεια. Το πολυμερές λειτουργεί στη συνέχεια ως λιπαντικό που επιτρέπει να αφαιρεθούν οι ρύποι χωρίς να δημιουργούνται γρατζουνιές  – αφήνοντας μία προστατευτική μεμβράνη η οποία διαρκεί μέχρι και έξι εβδομάδες.

 

Προϊόντα νανοτεχνολογίας vs Νερού & Σαπουνιού 

-Ανώτερο φινίρισμα – Η νανοτεχνολογία αφαιρεί επιμελώς τους ρύπους και αφήνει μία πολυμερή επίστρωση  στην επιφάνεια του χρώματος δίνοντάς του γυαλισμένο “φινίρισμα” καθρέφτη.

-Μεγαλύτερη διάρκεια – Η πολυμερής επικάλυψη χρησιμεύει ως φράγμα κρατώντας τους ρύπους μακριά  από την επιφάνεια του χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι το φως ανακλάται  στο χρώμα, κάνοντας το όχημα να φαίνεται καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

-Προστατευτική επίστρωση – Η προστατευτική πολυμερής επικάλυψη διαρκεί 4-6 εβδομάδες και προστατεύει το όχημα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος ( π.χ. χώμα, βρωμιά, καυσαέρια, άλατα, UV φθορά κλπ).

-Καθόλου γρατζουνιές  – Μέσω της ενθυλάκωσης και της λίπανσης, το πολυμερές εμποδίζει τους ρύπους να χαράξουν το χρώμα κατά τη διαδικασία του καθαρισμού. Οι τακτικές περιποιήσεις ​με ​Προϊόντα νανοτεχνολογίας​ μειώνουν την ορατότητα  προϋφισταμένων μικρογρατζουνιών (τύπου αράχνης) στο χρώμα, ενώ η πολυμερής  επικάλυψη  τις γεμίζει.

-Φιλική προς το περιβάλλον – Η διαδικασία με το υγρό νανοτεχνολογίας απαιτεί μόνο λίγα ml του προϊόντος – δηλαδή  εξοικονόμηση πολλών λίτρων νερού σε σχέση με τις παραδοσιακές τεχνικές καθαρισμού αυτοκινήτου. Επιπλέον, όλα τα Προϊόντα νανοτεχνολογίας είναι βιοδιασπώμενα.

nanotexnologiaΤα προϊόντα περιποίησης νανοτεχνολογίας είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουνε να προστατέψουνε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να «φορτώσουνε» ανθυγιεινά την επιφάνια, το περιβάλλον και τον οργανισμό τους. Η νανοτεχνολογία είναι μια επιστήμη η οποία έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις διαστάσεις των υλικών σε κλίμακα νανομέτρων και έχει αποδείξει τις εντυπωσιακές ιδιότητες που αποκτούν όταν οι διαστάσεις τους είναι μόνο λίγα νανόμετρα.
Το ενδιαφέρον της επιστήμης έχει στραφεί προς υλικά νανοτεχνολογίας. Μέσω της έρευνας βρήκαν ότι τα σωματίδια τέτοιων υλικών έχουν πολύ διαφορετικές ιδιότητες κατά τον σχηματισμό τους έναντι των μεγάλων σωματιδίων που είναι ορατά με γυμνό μάτι ή με ένα απλό οπτικό μικροσκόπιο.
Τα προϊόντα και οι εφαρμογές που παλαιότερα θα έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι σήμερα εδώ για να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος … πολύ ευκολότερη! Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν προστασία στα αγαπημένα σας υφάσματα, ξύλινες επιφάνειες, γυαλί, πλαστικά είδη ή ανοξείδωτο ατσάλι, ακόμη και τα πατώματά σας, πλακάκια, ζάντες αυτοκινήτων. Όλοι προστατεύονται από τους λεκέδες, βακτήρια, το νερό, την υγρασία και όλα διατηρούνται ανέπαφα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η απόλυτη προστασία επιτυγχάνεται αποφεύγοντας τη χρήση των επιβλαβών χημικών ουσιών.
Τι κάνουν τα προϊόντα νανοτεχνολογίας για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα:Αντιθαμβωτικό τζαμιών:
Ευχάριστη οδήγηση με καλή ορατότητα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποφύγετε το θάμπωμα των τζαμιών και του καθρέπτη.
Δε σας ευχαριστεί να σκουπίζετε συνεχώς το παρμπρίζ που θολώνει διακινδυνεύοντας την ασφάλειά σας.
Σταματάει τη χρήση με πανί στο θολωμένο από την υγρασία τζάμι και τη θαμπάδα που προκαλεί στο τέλος.
Αποτέλεσμα που διαρκεί.

 

Καθαριστικό τζαμιών:
Ορατότητα σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης.
Το μόνο προϊόν που καθαρίζει το παρμπρίζ και προλαμβάνει τους λεκέδες.
Προστατεύετε τους υαλοκαθαριστήρες αφού θα τους χρησιμοποιείτε πιο σπάνια.
H τριβή μεταξύ υαλοκαθαριστήρα και παρμπρίζ μειώνεται και έτσι επιτυγχάνεται λιγότερη φθορά.

 

Προϊόν για τα δέρματα:
Αδιαβροχοποιεί τα δέρματα.
Προστατεύει και περιποιείται το δέρμα και το ταμπλό χωρίς να αλλοιώνει την όψη ή την υφή.
Το δέρμα αναπνέει και ζει περισσότερο.
Ο καθαρισμός γίνεται παιχνίδι.
Φιλικό προς το περιβάλλον και τον χρήστη.
Δεν αναπτύσσονται μικρόβια, μύκητες, μικροοργανισμοί.
Εξαφανίζεται η κακοσμία, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχει υγρασία.

 

Προϊόν για το χρώμα:
Πραγματική προστασία χρώματος με κάποιο ήπιας σύνθεσης προϊόν και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Δε σας αρέσει να βλέπετε κηλίδες από νερό ή άλλους λεκέδες πάνω στο χρώμα του αυτοκινήτου σας και πολύ περισσότερο να τους καθαρίζετε.
Για να μη σπαταλάτε τα χρήματα σας σε πολλά διαφορετικά προϊόντα για καθαρισμό, γυάλισμα και προστασία χρώματος.
Είναι προϊόν φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.
Ένα πλύσιμο κάθε μήνα αρκεί για να διατηρείται το αυτοκίνητο σας απόλυτα καθαρό και λαμπερό.
Δεν επιτρέπει την επικόλληση βρωμιάς αντιθέτως την απομακρύνει ταχύτατα από την επιφάνεια του αυτοκινήτου.
Ακόμα και οι πιο δύσκολες βρωμιές απομακρύνονται εύκολα με ένα πέρασμα με βρεγμένο πανί, αφήνοντας ανέγγιχτο το χρώμα.

 

Προϊόν για πλαστικά:
Διατηρεί τα πλαστικά σαν καινούργια.
Προφυλάσσει από θαμπάδα με το πέρασμα του χρόνου.
Τέλος η συχνή συντήρηση.
Φιλικό προς το χρήστη και το  περιβάλλον. Δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

 

Προϊόν για ζάντες:
Λάσπες, νερό, χώμα και σκόνη από τακάκια φρένων, απομακρύνονται από την επιφάνεια της ζάντας χωρίς να δημιουργούν λεκέδες στην επιφάνεια της.
Δύσκολοι λεκέδες που συσσωρεύονται, απομακρύνονται εύκολα.
Οικονομία σε προϊόντα καθαρισμού.
Φιλικό προς το χρήστη, την επιφάνεια και το περιβάλλον. Αλκαλικά ή όξινα καθαριστικά ή γυαλιστικά προϊόντα είναι πλέον παρελθόν.

 

Nanotechnology

Μήπως τα προϊόντα είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο;
Κατηγορηματικά και απόλυτα όχι, τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ασφαλή αφού σαν βάση έχουν η το Νερό ή το οινόπνευμα, τα δε σωματίδια πού περιέχουν είναι η από πυρίτιο , υλικό ευρέως διαδεδομένο στην ανθρώπινη καθημερινή χρήση η από Τιτάνιο ευγενές μέταλλο το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιατρική για πάρα πολλές εφαρμογές.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα σε χώρους τροφίμων, η σε χώρους πού υπάρχουν παιδιά?
Κατηγορηματικά Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι απόλυτα οικολογικά , και ασφαλή για τα τρόφιμα , και τα παιδιά . Είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς, και κατέχουν τα ανάλογα πιστοποιητικά.

About

Comments are closed.